Shkarko

Ju mund te shkarkoni Degjo-PC nga  adresa e meposhtme :

1.Degjo.com

Advertisements

6 comments so far

 1. carpediem on

  te lumt

 2. SADIC on

  NICE NICE….

 3. natyran on

  shkarkoni

 4. haveriku on

  te lumt

 5. eraldi21 on

  kerceni dhe shkorkoni

 6. natyran on

  shiqoni se qfar webi kam be


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: