Version i ri , emer i ri

Song2PC tashme quhet Degjo-PC.

versioni 1.3 ne nje bashkpunim me faqen http://www.degjo.com ofron nje kerkim te “rrufeshem” te kengeve shqiptare dhe rezultate pa fund!

Shkarkoje tani nga www.degjo.com

Advertisements

1 comment so far

  1. geni-geni on

    keng


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: